Socialdemokratiska arbetarepartiet (SAP) hotar det fria samhället. Partiet har byggt upp en struktur som hindrar att partiet störtas. Därför bör det politiska arbetet i Sverige inriktas på att återskapa demokratin genom att först förbjuda SAP.

"Extremism in the defence of Freedom is not a Vice!"
(Barry Goldwater, vid det republikanska presidentkonventet 1964)

2006-04-19

Göran Persson tappar sitt pokerfejs

- Min blygsamhet förbjuder mig att uttala mig om det rimliga i att utse mig till hedersdoktor, sade Göran Persson till konstitutionsutskottet vid utskottets offentliga undersökning av socialdemokratisk utnämningskorruption idag. Krokodiltårar, förvisso.

Den uppvisning Persson gav prov på vid utfrågningen var inte trevlig. Maken till otrevlig och maktfullkomlig politiker har vi inte sett sedan Elena Ceacescu, som ställdes framför en mur och sköts strax efter jul 1989. I jämförelse med Persson var Carl Lidbom ett under av ödmjuk grace när han utfrågades i KU av Anders Björck för många år sedan.

Hoppas att Göran Persson en dag får många år. På Kumla H2 Vänster. Hans maktmissbruk bör inte få passera oförmärkt.

1 Kommentarer:

At 20 april, 2006 22:39, Blogger Politiska vilden skrev...

Först monterade han ned en bra svensk skola sedan monterade han ner den svenska välfärden,så har han bara en examen nioårig folkskola,men bevekande Närkingar stod med mössan i hand och gav Diktatorn en Doktorshatt.Den menade dom säker att han skulle använda som toalett ute i Sörmlands ödeskogar.

 

Skicka en kommentar

Länkar till denna postning:

Skapa en länk

<< Hem