Socialdemokratiska arbetarepartiet (SAP) hotar det fria samhället. Partiet har byggt upp en struktur som hindrar att partiet störtas. Därför bör det politiska arbetet i Sverige inriktas på att återskapa demokratin genom att först förbjuda SAP.

"Extremism in the defence of Freedom is not a Vice!"
(Barry Goldwater, vid det republikanska presidentkonventet 1964)

2006-01-30

Snutjävel och pittkuk...

Det här blir bara "bättre". Idag känns det som att det krävs att fittpolisen tar en roppe-tankad Göran Persson med ett baltluder för att skadeglädjen ska kunna öka ytterligare.

Idag framkommer det alltså att när en vilt kämpande Anna Sjödin släpades in i fyllcellen av ett par arrestvakter, då skrek hon könsord. Könsord. Hon var våldsam och aggressiv även mot de poliser som grep henne. De kallades för "jävla pittkukar" och "jävla snutjävlar". Krogvakterna hade visst fått höra att de var "nazistsvin". Jag undrar om detta inkluderar "svartskallen"?

Inte bara Anna Sjödin hade kul i natt - hennes kvinnliga suparkompis var ivrigt sysselsatt med att örfila upp en av servitriserna på Crazy Horse.

På SVT Morgon fick man höra ordningsvakten dr. Babak Jemai berätta att han slogs till marken av Anna Sjödin. Programledaren, kvinnan utan hals, gjorde vissa ansatser att sänka hans trovärdighet och köra på Anna Sjödins "stackars tjej"-försvar. Är det ingen som kommer ihåg att den här plufsiga fyllkajan Sjödin tidigare var landslagsspelare i Rugby?

Förbjud hela det socialdemokratiska partiet! Sverige behöver en moralisk upprustning, och vi bör inleda längst in i moraset.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Länkar till denna postning:

Skapa en länk

<< Hem